Skeleton Skeleton
стан ремонту Викликати кур’єра

Чому може не включатися телефон Самсунг

до статей
Чому може не включатися телефон Самсунг

Телефони Samsung складають велику конкуренцію гаджетам «яблучного» бренду. Вони продуктивні, надійні, при грамотному використанні рідко виходять з ладу. Але в процесі експлуатації трапляється всяке: девайси часто «пірнають» в ванни, скочуються по сходах, перевіряють на міцність керамічну плитку і асфальт. Іноді смартфони відключаються з незрозумілих причин, не заряджаються. Якщо не включається телефон Самсунг, необхідно спробувати виправити ситуацію доступними методами. Не вийшло? Пора в майстерню! Наша компанія Skeleton працює в Києві і приймає заявки з усієї України.

Чому не включається телефон Самсунг

Саме це питання часто задають наші клієнти в чатах або в електронних листах. На нього не можна дати відповідь, не знаючи технічного стану і «передісторії» девайса. У найпоширеніших випадках телефон Самсунг не включається з таких причин, як:

  • Програмний збій. Коли користувач намагається одночасно запустити десятки додатків з великим навантаженням, закачує сумнівний контент, не варто дивуватися у виникненні проблем.
  • Механічні ушкодження і волога. Падіння і удари можуть спровокувати розрив контактів, вода – їх корозію. І те, і інше може привести до серйозних поломок.
  • Проблеми з батареєю. Повністю розряджений акумулятор не дасть включити девайс. Батарея також «вб’є» гаджет.
  • Блокування. Просунуті моделі містять функції блокування девайса після багаторазового повторення неправильних паролів. Якщо ви знайшли чужий гаджет, не знаєте чому не включається телефон Самсунг, варто шукати не способи відновлення функціоналу, а власника.

Не вмикається Samsung? Ми допоможемо!
Ознайомитись із послугою: Ремонт телефонів Samsung.

Що робити, коли смартфон не заряджається

Зрозуміти, що робити якщо телефон Самсунг не включається досить просто. В першу чергу варто спробувати перезавантаження. Примусова операція вирішує проблему в 80% віпадків. Для її активації досить затиснути на 10-20 секунд кнопку включення та кнопку для регулювання гучності.

Якщо телефон вимкнувся и не включається навіть після перезавантаження, варто спробувати витягти батарею. Цей метод підходить только для моделей зі знімними акумуляторами. В інших випадках можна спробувати зняти сім-карту і карту пам’яті. Іноді їх пошкодження стають причиною серйозних «хвороб» гаджета.

Коли телефон Самсунг не включається і не заряджається рекомендуємо звернутися в сервісний центр. Майстер допоможе з’ясувати справжню причину. Не слід приховувати факти падінь, «пірнання» в воду. Це дозволить в максимально короткий термін дізнатися всі дефекти і неполадки.

Якщо раптово відключився телефон Самсунг і не включається повністю, зависаючи на екрані з логотипом, значить проблема швидше за все криється в конфлікті між системою і програмним забезпеченням. Андроїд необхідно запустити в «безпечному режимі». Потім доведеться шукати і видаляти шкідливе ПЗ.

У тому випадку якщо не включається телефон Самсунг через вихід з ладу батареї, усунути несправність допоможе тільки заміна акумулятора. У моделях зі знімним живленням зробити це легко самостійно. Важливо грамотно підібрати заміну по найменуванню девайса, ємності.

Не знаєте, чому вимкнувся телефон Самсунг і не включається, перепробували всі способи «оживити» девайс, але безрезультатно? Звертайтеся по допомогу до наших фахівців, залишивши заявку на сайті.

Стаття була затверджена командою наших інженерів

Наша команда

Чому ми

"Зубастий сервіс" більше ХХ років досвіду, ми бачили все!

Тільки кваліфіковані кадри. Знання та досвід праці наших спеціалістів дозволяє впоратися з будь-якими, навіть неординарними задачами.

Ремонтуємо як для себе.

Дорожимо своєю репутацією і Вашою технікою. Оснащення за промисловими стандартами кожної робочої зони і кожного робочого місця.

Працюємо з найкрупнішими рітейлерами.

Алло, Эпіцентр, Комфі, Розетка та ін. довіряють нам гарантійне обслуговування своєї техніки.

Прозорий сервіс.

Кліенти та колеги можуть спостерігати за робочим процесом.