Skeleton Skeleton
стан ремонту Викликати кур’єра

Чому гріється «Айфон»: як цього не допустити і що робити – Skeleton

до статей
Чому гріється «Айфон»: як цього не допустити і що робити – Skeleton

Телефон – це помічник сучасної людини. Якщо раптом ви стали помічати, що IPhone починає грітися і зависати, то краще відразу звернутися в наш спеціалізований сервісний центр. Фахівці проведуть діагностику, виявлять причину і усунуть її. Причин перегріву Iphone може бути кілька. Щоб цього уникнути, необхідно дотримуватися певних вимог по його експлуатації.

Чому Айфон починає грітися

В процесі експлуатації деякі користувачі Iphone починають помічати часті зависання в режимі роботи телефону, періодичні мимовільні відключення, пропажа звуку і інші неприємні моменти. Також телефон може швидко розряджатися. Причини можуть бути викликані зовнішніми і внутрішніми факторами.

Зовнішні причини перегріву

Згідно з інструкцією по експлуатації, iPhone призначений для використання в умовах, що не перевищують температурний режим вище 35 ° С. Часто в літній період користувачі просто не звертають уваги на те, що телефон був залишений в невідповідних для нього умовах, що в подальшому викликає проблеми в його роботі.

Внутрішні проблеми

Якщо «Айфон» став нагріватися і швидко сідати, то можливо у нього виникли проблеми з мікропроцесором. Сучасний iPhone – це не просто телефон, він вже давно став повноцінним кишеньковим комп’ютером, а як кожному ПК йому потрібна надійна система від перегріву.

Якщо ви відчули, що на вашому Айфоні гріється батарея, то необхідно перевірити:

  • скільки на даний момент запущено додатків;
  • стан мобільного інтернету і Wi-Fi (включений, вимкнений);
  • наявність активності функцій Bluetooth.

Будь-який додаток на телефоні має свої робочі ресурси і може не тільки допустити перегрів телефону в моменти отримання і пошуку нового сигналу інтернету, але і передчасно його розрядити.

Айфон нагрівається? Ми допоможемо!
Ознайомитись із послугою: Ремонт iPhone.

Заходи профілактики щодо запобігання перегріву

Після того як стало ясно, чому «Айфон» гріється, варто прийняти кілька заходів для запобігання цьому в майбутньому:

  • Перевірити і встановити всі останні оновлення додатків на смартфон. Компанія Apple досить часто випускає спеціальні програми, що сприяють зниженню проблем з перегрівом, знайти їх можна в особистому кабінеті інтернет-магазину додатків.
  • Упевнитися в тому, що додатки, такі як «Сафарі», Bluetooth, Wi-Fi, карти, навігаційні програми і служби розташування були закриті.
  • Не залишати телефон на прямих сонячних променях. Це стосується і тих випадків, коли його просто забувають на передньому сидінні автомобіля. В даному випадку він схильний не тільки перегріву від сонця, але і від нагрівання самої машини.
  • Не користуватися смартфоном під час зарядки, а також не проводити її в місцях, де є прямий контакт з променями сонця. Краще робити це вдома або в місцях, де є тінь або кондиціонер.

Один з найпростіших способів – покласти смартфон в режим польоту, що є першим у виборі на самому верху Settings. Це дозволить закрити частину активної роботи, що сприяє перегріву iPhone.

Як перевірити оновлення системи

Якщо ваш телефон синхронізується через програму Itunes, то це досить просто. Потрібно вибрати пристрій, потім розділ “Підсумок” і вибрати кнопку “Пропозиція”, щоб перевірити, чи є у вас зараз останні IOS-поновлення і встановлені вони. Стежити за процесом потрібно періодично.

Проблеми з операційною системою

Чому Iphone гарячий? Відповіддю може служити неправильна робота системи IOS. Сьогодні компанія випускає досить багато нових рестайлових систем. Часом “мізки” телефону просто можуть не витримувати вивільняється ітерацію і починають нагрівати батарею і навіть викликати повну втрату працездатності апарату, включаючи втрату даних.

Уникнути такої проблеми можна шляхом перепрошивки смартфона в умовах сервісу або установки спеціальних програм, які зможуть перевірити наявність можливих помилок операційної системи.

У нашому сервісі є все необхідне обладнання, здатне швидко і якісно виконати діагностику системи IOS і провести її відновлення або повернення до початкових установок.

Перша допомога «айфон» при сонячному ударі

Як надати першу допомогу смартфону при перегріванні:

  1. Швидко перенести апарат в прохолодне місце.
  2. Вимкнути пристрій і дати йому час на те, щоб повністю самостійно охолонути.
  3. Зняти з нього все захисні кришки і чохли. Не кожен знає, що «Айфон» в чохлі накопичує тепло всередині і гірше охолоджується.

Що буде з телефоном при сильному перегріві

Коли температура смартфона виходить за межі допустимого робочого діапазону, можуть відбутися такі проблеми:

  • iPhone припинить заряджатися.
  • Екран померкне і стане практично чорним.
  • GSM-модуль перейде в режим зниженого енергоспоживання.
  • Відключиться камера, спалах, Wi-Fi і GPS-приймач.

При перевищенні критичної температури на екрані з’явиться попереджувальне оповіщення. Навіть в такому практично неробочому стані з нього можна буде зробити дзвінок в екстрену службу.

Чому варто звернутися в сервіс при частому перегріві смартфона

Коли сильно нагрівся «Айфон» і працювати з ним стало просто небезпечно, краще відразу звернутися в наш сервіс для усунення причин даної неполадки. Фахівці, які мають досвід роботи з цією технікою і спеціальний дозвіл на розбирання продукції компанії Apple, швидко з’ясують, чому гріється «Айфон», і вирішать цю проблему.

У нашому розпорядженні останні оновлення операційної системи до будь-якої моделі «Айфона», а також відповідне обладнання для прошивки і діагностики апаратів. Ми надаємо гарантію на свою роботу і не завищуємо ціни на послуги. Якщо у вас немає часу на відвідування нашого офісу, то ви можете передати смартфон через кур’єра, викликавши його додому за допомогою спеціальної опції на сайті, або відправити його через «Нову Пошту». Головним критерієм нашої роботи є повне усунення несправностей, а також повернення техніки в робочому стані.

Стаття була затверджена командою наших інженерів

Наша команда

Чому ми

"Зубастий сервіс" більше ХХ років досвіду, ми бачили все!

Тільки кваліфіковані кадри. Знання та досвід праці наших спеціалістів дозволяє впоратися з будь-якими, навіть неординарними задачами.

Ремонтуємо як для себе.

Дорожимо своєю репутацією і Вашою технікою. Оснащення за промисловими стандартами кожної робочої зони і кожного робочого місця.

Працюємо з найкрупнішими рітейлерами.

Алло, Эпіцентр, Комфі, Розетка та ін. довіряють нам гарантійне обслуговування своєї техніки.

Прозорий сервіс.

Кліенти та колеги можуть спостерігати за робочим процесом.