Skeleton Skeleton
стан ремонту Викликати кур’єра

Що робити, якщо не працює правий або лівий навушник

до статей
Що робити, якщо не працює правий або лівий навушник

Перейшли від звичайних навушників до бездротових і довго насолоджувалися комфортним звучанням, але тепер не працює навушник, і ви не знаєте, як це виправити? Не варто панікувати – досить часто така проблема вирішується виконанням рекомендацій від виробника навушників. Якщо вони не допомогли вирішити проблему, необхідно звернутися до сервісу за відновленням працездатності навушника.

Самостійно ремонтувати пристрій не рекомендується – можна повністю зламати навушник, втратити його дрібні деталі. Щоб цього не сталося, звертайтесь до перевірених майстрів. Відновлення працездатності навушників у сервісі Skeleton займе лише кілька днів.

Не працює один бездротовий навушник: можливі причини

Ситуації, коли працює один блютуз навушник, зустрічаються досить часто. Виробник апаратури при цьому не має значення – така проблема може виникнути і з бюджетними навушниками, і дорогими моделями. Зрозуміти, що щось не так, досить просто – через один із навушників перестає надходити музика, він не відгукується на команди, не заряджається.

Не знаєте, чому не працює один навушник? Причин цього може бути кілька. До них відносять:

  • засмічення навушника;
  • елемент живлення розташований неправильно;
  • неправильно розташували гарнітуру навушника;
  • помилки виникають у процесі підключення навушників до телефону;
  • джерело звуку неправильно налаштовано;
  • капсулу блютуз неправильно розташували.

Це не єдині причини того, чому не працює лівий навушник. Не варто виключати можливість виходу з експлуатації електроніки. Вона може виникнути через потрапляння рідини на навушники, удари, падіння.

Поламались навушники? Ми повернемо їх до життя!

Ознайомитись з послугою: Ремонт навушників.

Як зрозуміти, що навушники варто віднести до сервісу

Якщо не працює правий навушник, спочатку необхідно перевірити, чи не пов’язані ці проблеми із засміченням навушника або неправильним підключенням елементів живлення, гарнітури тощо.

Якщо після очищення навушників, перевірки налаштувань та виправлення підключення пристрою до телефону проблема зі звуком не зникла, і навушник все одно не реагує на команди, не передає звук, то проблема криється в порушенні електроніки всередині пристрою.

Що робити власнику, якщо навушник не працює

Якщо причиною непрацездатності апаратури стає псування елементів конструкції, відновлення роботи пристрою варто звернутися у сервіс. Наші фахівці допоможуть швидко відновити працездатність навушників та розкажуть, що саме стало причиною виникнення несправності.

Наші майстри знають, що робити, якщо не працює один навушник. Ми використовуємо перевірене обладнання, нові деталі – для заміни елементів, що вийшли з ладу та стали причиною несправності.

Перед початком ремонту обов’язково проводиться діагностика – вона вказує на причину несправності. Ремонт триває 1-2 дні після звернення до сервісу. Замовити ремонт техніки можна на нашому сайті. Тут можна замовити виїзд кур’єра додому.

Стаття була затверджена командою наших інженерів

Наша команда

Чому ми

"Зубастий сервіс" більше ХХ років досвіду, ми бачили все!

Тільки кваліфіковані кадри. Знання та досвід праці наших спеціалістів дозволяє впоратися з будь-якими, навіть неординарними задачами.

Ремонтуємо як для себе.

Дорожимо своєю репутацією і Вашою технікою. Оснащення за промисловими стандартами кожної робочої зони і кожного робочого місця.

Працюємо з найкрупнішими рітейлерами.

Алло, Эпіцентр, Комфі, Розетка та ін. довіряють нам гарантійне обслуговування своєї техніки.

Прозорий сервіс.

Кліенти та колеги можуть спостерігати за робочим процесом.