Skeleton Skeleton
стан ремонту Викликати кур’єра

Причини, з яких не заряджається Айфон

до статей
Причини, з яких не заряджається Айфон

У разі, якщо не заряджається Айфон, слід приділити увагу кільком факторам. Важливо розуміти, що причин, чому не заряджається Айфон, може бути кілька:

  • проблеми з кабелем або блоком живлення;
  • неоригінальна зарядка;
  • збій програмного забезпечення;
  • забруднений роз’єм для зарядки;
  • зламаний акумулятор або мікросхема;
  • зламана зарядка;
  • зарядка не від мережі.

Кожна проблема вимагає свого вирішення і має різну ступінь складності.

Проблеми з кабелем або блоком живлення від Айфона

Якщо Айфон не заряджається телефон, спробуйте в першу чергу перевірити зарядку і блок живлення. Елементи можуть вийти з ладу і перестати подавати електрику. В такому випадку єдиним вірним рішенням буде придбання нової зарядки або конкретного елемента, будь то кабель або блок живлення. Також якщо Айфон показує що заряджається але не включається, причиною цього часто служить саме погана якість блоку живлення або шнура.

Підроблена зарядка Apple

Необхідно користуватися виключно оригінальними зарядними пристроями. Підроблені елементи можуть не тільки послаблювати заряд або взагалі не працювати, а й значно нашкодити смартфону. Якщо Iphone дуже повільно заряджається, спробуйте замінити зарядний пристрій.

Найбільш великі проблеми при використанні підроблених зарядок Apple. В такому випадку батарея може зовсім згоріти.

Збій програмного забезпечення Айфона

Важливо розуміти, Iphone не заряджається часто через вихід з ладу ПО. Заряд подається в першу чергу на мікросхему, керовану за допомогою спеціального програмного забезпечення. Тільки після цього електроенергія надходить в акумулятор. Спробуйте перезавантажити телефон і трохи почекати. Цей прийом допоможе в тому випадку, якщо дійсно трапився збій програмного забезпечення.

Забруднення роз’єму для зарядки на Айфоні

Однією з найпоширеніших причин, чому Айфон не заряджається, є скупчення сміття в роз’ємі. Якщо Iphone погано заряджається або не заряджається взагалі, можна спробувати прочистити роз’єм самостійно. Важливо робити це максимально акуратно, оскільки в роз’ємі є важливі контакти. У разі їх пошкодження потрібно заміна всього роз’єму. Для чищення можна використовувати зубочистку або будь-який інший тонкий предмет. Після чищення можна додатково продути роз’єм.

Якщо ви не впевнені і переживаєте, що завдасте шкоди своїми діями, то найкраще звертатися в наш сервісний центр по ремонту Iphone в Києві. Наші фахівці максимально акуратно і ефективно очистять роз’єм.

Зламаний акумулятор або мікросхема

Проблема може бути в самому акумуляторі. При цьому вам не допоможе нічого, крім звернення в професійний сервісний центр. Там ваш телефон повністю перевірять і усунуть проблему.

Вихід мікросхеми, через яку подається напруга в акумулятор, також може служити причиною того, чому Iphone не заряджається.

Зарядка не від мережі

Якщо Айфон показує зарядку, але не заряджається при використанні роз’єму ноутбука, причиною є відсутність належної напруги. У кожного роз’єму є свій мінімальний показник напруги, який повинен в нього вступати. У разі, якщо це напруга занадто низька, Айфон може показувати що заряджається, але не включатися.

Рішення проблем з зарядкою Айфона

Якщо ваш Айфон погано заряджається, необхідно в першу чергу з’ясувати причину поломки. Це можна зробити за допомогою маніпуляцій, описаних вище. У разі, якщо причина поломки так і не була виявлена, і ваш Iphone все ще довго заряджається – необхідна консультація фахівця. Зверніться в спеціалізований сервісний центр, щоб отримати повний спектр послуг і усунути проблему, по якій не заряджається Айфон.

Фахівці дадуть відповідь, чому ваш смартфон не заряджається. Також вам нададуть повноцінну допомогу, усунувши першорядну причину проблеми. Повноцінна діагностика пристрою допоможе виявити деякі несправності, оскільки їх може бути кілька. У підсумку ви отримаєте повністю робочий пристрій.

Ви отримаєте повне пояснення того, чому швидко не заряджається Айфон 5s і що робити.

Сломавcя айфон? Ми повернемо його до життя!

Ознайомитись з послугою: Ремонт iPhone.

Вибір сервісного центру

Окрему увагу варто звертати на сервісний центр. Це повинен бути спеціалізований і професійний пункт обслуговування. У ньому повинні працювати виключно висококваліфіковані фахівці, які повністю знають пристрій смартфонів Apple.

Зверніть увагу на репутацію компанії і її резюме. Почитайте відгуки в інтернеті і поспілкуйтеся з людьми, які зверталися за послугами в ту чи іншу компанію. У організації повинні бути документи, що регламентують її діяльність.

Якщо звернутися до поганих фахівцям, є ймовірність не тільки не вирішити проблему, а й посилити її. Недобросовісні майстри можуть замінити деталі в вашому Айфоні на підроблені, через що він стане зовсім непридатним до роботи. Тому завжди обов’язково укладати договір і отримувати гарантію на виконувані роботи.

Звертайтеся за ремонтом Айфона до нас

Наші майстри готові вирішити вашу будь-яку проблему. Якщо ваш Айфон не заряджається (будь-то Айфон 12 Pro, Айфон 11, 7, або будь-яка інша модель), ми виявимо причину і усунемо її в найкоротші терміни. Не працює зарядка на Айфоні, Айфон вимкнувся і не заряджається, Айфон стоїть на зарядці і не заряджається – ці та багато інших проблем ми зможемо вирішити правильно.

Причини, по яких не заряджається Айфон, не стануть проблемою для наших фахівців. Також ви отримаєте консультацію з того, що робити якщо Айфон не заряджається, що робити якщо Айфон заряджається, але не включається і якщо Айфон стоїть на зарядці, але не заряджається. Так ви зможете самостійно усунути проблеми.

У нас відмінна репутація серед клієнтів. За весь час роботи ми допомогли сотням клієнтів вирішити проблеми з зарядкою Айфона. Ви можете переконатися в цьому самостійно, ознайомившись з відгуками про нас в інтернеті або від живих клієнтів. Довіряйте свій Айфон тільки кращим.

Стаття була затверджена командою наших інженерів

Наша команда

Чому ми

"Зубастий сервіс" більше ХХ років досвіду, ми бачили все!

Тільки кваліфіковані кадри. Знання та досвід праці наших спеціалістів дозволяє впоратися з будь-якими, навіть неординарними задачами.

Ремонтуємо як для себе.

Дорожимо своєю репутацією і Вашою технікою. Оснащення за промисловими стандартами кожної робочої зони і кожного робочого місця.

Працюємо з найкрупнішими рітейлерами.

Алло, Эпіцентр, Комфі, Розетка та ін. довіряють нам гарантійне обслуговування своєї техніки.

Прозорий сервіс.

Кліенти та колеги можуть спостерігати за робочим процесом.