Skeleton Skeleton
стан ремонту Викликати кур’єра

Що робити, якщо Айкос блимає і не заряджається

до статей
Що робити, якщо Айкос блимає і не заряджається

Айкос користуються великою популярністю серед курців, які вирішили перейти на більш безпечний вид «сигарет». Пристрої відрізняються простотою і зручністю використання, але нерідко виходять з ладу. Найчастіші поломки і несправності пов’язані з зарядкою. Якщо не заряджається Айкос, можна спробувати «реанімувати» гаджет самостійно. Не виходить? Звертайтеся в нашу компанію Skeleton – фахівці допоможуть усунути неполадки.

З яких причин не заряджається електронна сигарета

Якщо Айкос не заряджається, важливо в першу чергу з’ясувати причину. Найпоширеніші проблеми – це:

  • неправильний догляд, який призвів до засмічення вузлів;
  • вихід з ладу нагрівача;
  • перегорання контактів, поломка плати;
  • використання пристрою на сильному морозі;
  • повне витрачення заряду;
  • поломка зарядного пристрою;
  • перегрів тримача.

Миготіння індикаторів: на що вказує

Якщо Айкос блимає білим і не заряджається, значить доведеться звертатися в службу технічної підтримки. Це дозволить з’ясувати частоту використання девайса. Можна спробувати перезарядити пристрій. При успішному проходженні процедури все індикатори загоряться білим, кілька разів «змигнуть», почнеться зарядка

Якщо Айкос довго заряджається і починає горіти червона лампочка, перезавантаження не допоможе. Цей індикатор вказує на неполадки, забруднення, пошкодження контактів. Тільки досвідчений майстер зможе з’ясувати справжню причину і усунути поломки.

Айкос не нагрівається? Ми допоможемо!
Ознайомитись із послугою: Ремонт Iqos.

Особливості усунення несправностей

Якщо Айкос заряджається на одну поділку або заряд не відбувається, необхідно перевірити не тільки девайс, але і адаптер, кабель. Будь-які пошкодження проводу, перегини, відходження контактів провокують неполадки. Виключити ймовірність того, що саме зарядний не працює як слід, можна за допомогою запасного шнура і адаптера. Багато власників вважають за краще заряджати Айкос в машині. Їм потрібно звернути увагу на справність проводів, гнізд.

Проблеми, які пов’язані з механічними поломками, усуваються після перезавантаження. Виконується вона дуже просто за допомогою затиснення на 8-10 секунд кнопки, розташованої на ЗП. Особливо ефективний цей метод в тому випадку, якщо девайс не використовувався протягом тривалого часу або працював безперебійно і перегрівся.

Дуже погано заряджається Айкос при скупченні в тримачі пилу, сміття, масла. Тому останній вимагає регулярного чищення. Тут знадобляться спеціальні палички. Вони продаються у відділах засобів догляду. Приступати до очищення можна тільки після повного охолодження приладу. На це потрібно буквально півхвилини. Тримач повинен бути повністю сухим. Діяти необхідно дбайливо. Інакше існує ризик пошкодження девайса.

Якщо у власника Айкос не заряджається сигарета, а зазначені в статті способи не допомагають вирішити проблему, не варто робити інших заходів, самостійно розбирати гаджет. У 90% випадків «доморощені» фахівці своїми діями знищують пристрої, роблячи відновлення неможливим. Фахівці нашого сервісного центру мають великий досвід в ремонті і обслуговуванні IQOS. Можна залишити заявку в онлайн-режимі для отримання професійних рекомендацій або записи на відновлення. Всі клієнти гарантовано можуть розраховувати на професіоналізм, якість, оперативність ремонту, прозорі умови співпраці.

Читайте також:

 

Стаття була затверджена командою наших інженерів

Наша команда

Чому ми

"Зубастий сервіс" більше ХХ років досвіду, ми бачили все!

Тільки кваліфіковані кадри. Знання та досвід праці наших спеціалістів дозволяє впоратися з будь-якими, навіть неординарними задачами.

Ремонтуємо як для себе.

Дорожимо своєю репутацією і Вашою технікою. Оснащення за промисловими стандартами кожної робочої зони і кожного робочого місця.

Працюємо з найкрупнішими рітейлерами.

Алло, Эпіцентр, Комфі, Розетка та ін. довіряють нам гарантійне обслуговування своєї техніки.

Прозорий сервіс.

Кліенти та колеги можуть спостерігати за робочим процесом.