Skeleton Skeleton
стан ремонту Викликати кур’єра

Що робити, якщо кавоварка не подає і не качає воду

до статей
Що робити, якщо кавоварка не подає і не качає воду

Запускаючи кавоварку, власник мріє скоріше отримати чашку ароматної, густого, підбадьорливого напою. Але іноді апарат не готовий виконувати мрії людини, відмовляючись качати воду. Деякі користувачі втручаються в процес, намагаються самостійно усунути поломку, не маючи уявлення про те, як це робиться. Результат – машина, якаповністю вийшла з ладу, хаос навколо, обливається потом власник, вимовляє «літературні» слова. Якщо кавоварка не подає воду, запишіться на нашому сайті на ремонт техніки. Фахівці Skeleton гарантують оперативний, якісну ремонт без гір сміття і ризиків.

Чому кавова машина припиняє подачу води

В процесі експлуатації кавоварка не качає воду з різних причин.

Найпоширеніші – це:

  • Вихід з ладу гідросистеми, внаслідок використання неякісної води.
  • Протікання. Порушення герметичності корпусу і елементів гідросистеми призводить до того, що вода не надходить куди слід, виливаючись повз.
  • Поломка поплавка. Цей елемент відповідає за активацію і контроль процесу наповнення водою. Його вихід з ладу порушує функції машини.
  • Збої в панелі управління. Поломка кнопок, вентилів і сенсорів блокує можливість старту приготування кави.
  • Програмні збої. Просунуті кавомашини працюють під управлінням програм. Їх збій виводить на дисплей помилку, сама кавова машина зупиняється частково або повністю.
  • Вихід з ладу плати управління.

Зламалась кавомашина? Ми повернемо її до життя!
Ознайомитись з послугою: Ремонт кавомашин.

Як усуваються неполадки

Якщо кавоварка не набирає воду, необхідно перевірити в першу чергу фільтруючі картриджі, якщо вони передбачені в даній моделі. Вони затримують важкі метали, сторонні включення. Виробники вказують точні терміни їх експлуатації до заміни. Якщо власник буде їх ігнорувати, то проблеми виникнуть в найкоротші терміни.

Засмічуватись можуть не тільки фільтри, але і магістралі. Останні представлені тонкими трубками, на яких з часом утворюється наліт. Чим більше його шар, тим менше буде прохідність. Якщо цікаво, чому кавоварка не подає воду, необхідно звернутися за роз’ясненнями до професіоналів, не намагаючись самостійно чистити трубки, міняти вузли. Наші майстри мають в сфері профілактичної та планового обслуговування великий досвід, впораються з проблемою буквально за кілька хвилин.

Якщо причина порушень в корпусі, відновити його буде складніше. Тільки досвідчені фахівці знають, де знайти комплектуючі, як правильно діяти, щоб не тільки не нашкодити техніці, але і в рази збільшити її ресурс.

Коли з кавомашини не йде вода, не варто виключати проблеми з трубопроводом. Якщо апарат підключений до центральної магістралі, значить, що вірогідні позапланові відключення. Іноді власники самі перекривають доступ, банально забуваючи про це. Хтось згадує помилку, вже розгорнувши глобальні дії з прочищення, ремонту, заміни комплектуючих.

Зіткнулися з тим, що кавоварка не пропускає воду, і ви не маєте досвіду обслуговування, не поспішайте розбирати обладнання, міняти фільтри – довірте це майстру. Він не тільки усуне неполадку, а й розповість, як це можна запобігти в майбутньому. В якості профілактичного заходу варто використовувати спеціальні засоби у вигляді капсул, гелів, таблеток, які позбавляють від накипу і інших речовин, які збираються у великому обсязі на стінках магістралі.

Стаття була затверджена командою наших інженерів

Наша команда

Чому ми

"Зубастий сервіс" більше ХХ років досвіду, ми бачили все!

Тільки кваліфіковані кадри. Знання та досвід праці наших спеціалістів дозволяє впоратися з будь-якими, навіть неординарними задачами.

Ремонтуємо як для себе.

Дорожимо своєю репутацією і Вашою технікою. Оснащення за промисловими стандартами кожної робочої зони і кожного робочого місця.

Працюємо з найкрупнішими рітейлерами.

Алло, Эпіцентр, Комфі, Розетка та ін. довіряють нам гарантійне обслуговування своєї техніки.

Прозорий сервіс.

Кліенти та колеги можуть спостерігати за робочим процесом.